De boomtent

 

In de boomtent blijven Plezier, avontuur en romantiek in onze nieuwe drijvende boomtent! Ervaar vanaf juli 2017 een hele nieuwe, opwindende manier van slapen. Ervaar van dichtbij hoe stijlvol een overnachting in de buitenlucht kan zijn. Misschien de eerste boomtent in de Harz. toewijzing 2 volwassenen of 1 volwassene en 2 kinderen kunnen comfortabel, uitzonderlijk en veilig in deze tent verblijven. De boomtent De boomtent is zeer stabiel, hij kan worden belast tot 400 kg. Noch griezelige kruipertjes, noch insecten, harde grond of koude grond zullen je unieke ervaring verstoren. Het unieke ontwerp biedt u comfort en ruimte. Onze boomtent is een combinatie van tent en hangmat. De tentvloer is als een ruime hangmat, alleen strak gespannen en biedt dus een geweldig slaapcomfort, vergelijkbaar met het gevoel op een trampoline te liggen. Met behulp van drie banden worden de boomtenten tussen de bomen uitgerekt. Het interieur van de boomtent is bedekt met een uiterst fijnmazig insectennet, zelfs de kleinste insecten kunnen niet binnendringen. .

Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt

 

Weer

In bijzonder mooie nachten kan de regenhoes worden verwijderd en hebt u een onvergetelijk uitzicht op de bosbladeren, de boomtoppen en de sterrenhemel. De buitentent is bestand tegen hevige regen tot een waterkolom van 3000 mm. Vooral deze nacht in de regen is uit ervaring een unieke ervaring! Ondanks de directe nabijheid van het weer, hoor je het gekletter van regendruppels maar lig je warm onder je deken. Ontdek iets nieuws! We adviseren Geef als een verrassing een overnachting in de boomtent prijzen Een nacht in de boomtent 15 € / nacht. Breng je slaapzak mee. Er zijn twee iso-matten beschikbaar. Boek op tijd

Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt

 

Zusatzinformationen

  • Nutzung der sanitären Anlagen Ihres Ferienhauses oder den persönlichen Bädern Ihres Campingplatzes
  • Das Baumzelt eignet sich für zwei Erwachsenen oder 1 Erwachsener und 2 Kinder
  • Bitte selbst mitbringen: Schlafsack oder Ihre persönlichen Zudecken aus den Ferienhäusern oder Ihrem Campingwagen gehen auch!
  • 2 komfortable Iso-Matten sind vorhanden
  • Das Zelt ist Regendicht und deshalb auch bei Regen ein besonderes Erlebnis!
  • Campinglampe vorhanden
  • Outdoor gerechte Kleidung wird empfohlen
  • Bitte feucht auswischen

 

Weitere Ansichten Baumzelt

Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt
Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt Ansicht Baumzelt